splash
Välkommen
Min högst personliga blogg med högst personliga värderingar. Kommentera gärna mina inlägg!
Posted By Peo Lekare on November 22nd, 2011

http://www.lekare.se/?p=172

29-åriga Kajsa Borgnäs togs på bar gärning med att ta med sig böcker ut ur Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan i Stockholm. Problemet var att hon tagit bort prislapparna och inte betalt dem. Värdet av böckerna uppstiger till 1600 kronor, alltså 600 kronor mer än gränsen för snatteri. Det betyder således stöld. Hon erkände utan omsvep […]

 

Om mig

Född i Mexico av svenska föräldrar, bott i Sverige, Mexico, Brasilien och Sydkorea. Råkat illa ut tack vare ett snedsteg: (Andrea Maria Kjellgren, 770209-xxxx från Göteborg, aka Andrea Kjellgren, aka Andrea M Kjellgren) jag lärde känna har gjort sitt bästa för att förstöra mitt liv – och klarat av det nästintill. Den här galna människan i fråga gav sig dock inte bara på mig; utan på min mor, mina vänner, min familj, mina barn, osv. Det är något som inte är acceptabelt. Hon har ljugit, hotat och förstört för mig under många år. Nyligen fick jag besked från svenska myndigheter att de inte har bevis (!) över hennes brott, vilket torde innebära att jag kan publicera namn och kanske till och med en bild på henne. Vilket jag gör nu.

Så här ser den här galna alkoholisten ut:

Andrea M Kjellgren, 770209

Det kanske mest tragiska i historien är att hennes nu 11-årige son lider. Hon är ofta så onykter att hon inte kan svara i telefonen, och han gör sitt bästa för att försöka hålla henne lugn, då hon skriker och saknar generellt tålamod. Hon har sagt många, många gånger att hon inte tycker om att umgås med honom eller att följa honom till olika ställen. Totalt olämplig mor.

Hon bodde tidigare vid Kungsportsavenyen 4 (Avenyn 4), men vem vet var hon håller hus nu. Enligt hennes egna utsago är hennes framlidne far (Anders) en vapenhandlare och uppfinnare som tjänat miljoner på vapen som bl.a. använts i Columbine-massakern. Hennes mor ska ha dödat pappan – enligt hennes egna utsago.

Hur jag kunde beblanda mig med slikt skräp? Vem vet. Har ingen ursäkt.

Hon försöker numer tjäna pengar på fattiga människor genom att sälja dyra väskor gjorda av fattiga människor via sin webbsida http://www.treatandtreasure.com/ – väskorna som görs där såg hon när hon besökte mig i Mexico. Väskdesignen vann ett pris i en tävling som hölls av Nederländska Shell för utvecklingsländer…

Väskorna kostar här mindre än 100 SEK. Hon säljer dem mer än gärna för över tusenlappen.

Just det, for the record: hon hatar judar, negrer, araber och utlänningar i allmänhet. Men speciellt judar. Vi hade en lång diskussion då hon klankade ner på mina barn då min hustru har en far som är jude. Tycker mest synd om Alexander – som även hennes son heter.