splash
Välkommen
Min högst personliga blogg med högst personliga värderingar. Kommentera gärna mina inlägg!
Posted By Peo Lekare on November 22nd, 2011

http://www.lekare.se/?p=172

29-åriga Kajsa Borgnäs togs på bar gärning med att ta med sig böcker ut ur Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan i Stockholm. Problemet var att hon tagit bort prislapparna och inte betalt dem. Värdet av böckerna uppstiger till 1600 kronor, alltså 600 kronor mer än gränsen för snatteri. Det betyder således stöld. Hon erkände utan omsvep […]

 

Ljugholt förgrymmad på SVT

Posted By Peo Lekare on November 10th, 2011

http://www.lekare.se/?p=169

Sossarnas guldgosse, Håkan Juholt har nu tackat nej till att medverka i SVTs partiledardebatter så länge som hans parti ställs som opposition till alliansen. Ja, tillsammans med alla andra partier som står i opposition.

Det är skitlätt att bara strunta i att en hyfsat stor del av svenska befolkningen röstade in ett parti i Riksdagen, som många andra anser vara rasistisk. Men är det inte att sätta demokratin ur spel när man försöker frysa ut partiet och inte ens acceptera att det finns? Är det inte bättre att vända debatten MOT detta parti?

Juholt har misslyckats med det mesta så här långt. Något jag tycker är roligt, för ser man ut (och agerar) som en grönsakshandlare från Lönneberga när man ska leda det som varit Sveriges “stoltaste” parti de senaste 70 åren, så tror jag man inte vet riktigt vad man gett sig in på.

Tags:

Similar Posts
Posted in Uncategorized

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.