splash
Välkommen
Min högst personliga blogg med högst personliga värderingar. Kommentera gärna mina inlägg!
Posted By Peo Lekare on November 22nd, 2011

http://www.lekare.se/?p=172

29-åriga Kajsa Borgnäs togs på bar gärning med att ta med sig böcker ut ur Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan i Stockholm. Problemet var att hon tagit bort prislapparna och inte betalt dem. Värdet av böckerna uppstiger till 1600 kronor, alltså 600 kronor mer än gränsen för snatteri. Det betyder således stöld. Hon erkände utan omsvep […]

 

7 mord = 3 års fängelse

Posted By Peo Lekare on July 26th, 2011

Edgar Jimenez, kallad El Ponchis, greps av den mexikanska armén i december förra året. Enligt militären har han erkänt att han utfört sju extremt brutala mord som medlem av en knarkkartell. Han blev dömd till 3 års fängelse… WTF???

Similar Posts
Posted in Uncategorized

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.