splash
Välkommen
Min högst personliga blogg med högst personliga värderingar. Kommentera gärna mina inlägg!
Posted By Peo Lekare on November 22nd, 2011

http://www.lekare.se/?p=172

29-åriga Kajsa Borgnäs togs på bar gärning med att ta med sig böcker ut ur Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan i Stockholm. Problemet var att hon tagit bort prislapparna och inte betalt dem. Värdet av böckerna uppstiger till 1600 kronor, alltså 600 kronor mer än gränsen för snatteri. Det betyder således stöld. Hon erkände utan omsvep […]

 

Aftonbladet – vad håller de på med?

Posted By Peo Lekare on July 4th, 2011

http://www.lekare.se/?p=163

Såg idag gårdagens debatt i Almedalen, kallad av Aftonbladet och gällande Littorin-affären… bara av att se videon blev jag fundersam över vad ABs idé var. Både Jan Helin o Lena Mellin hävdade att allt publicerades nu för att de jobbat i nära ett år med “avslöjandet” att Littorin sexchattat. Förra året var det att han skulle köpt sex av en kvinna. Han förnekade det direkt, men det blev publicerat ändå.

Anledningen att det blev publicerat – enligt AB – var att han inte personligen gav en dementi. Hans pressekreterare gjorde två dementier, men de gillades icke av Helin & Mellin. I år väljer de att fortsätta sagan om Littorin. Mycket “-in” för övrigt.

Förra gången sade han nej personligen en gång, 2 ggr via pressekreterare. I år sade Littorin “jag har gjort saker jag inte är stolt över” vilket AB tar som ett erkännande… vilka jävla pajjaser.

Similar Posts
Posted in Politik

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.