splash
Välkommen
Min högst personliga blogg med högst personliga värderingar. Kommentera gärna mina inlägg!
Posted By Peo Lekare on November 22nd, 2011

http://www.lekare.se/?p=172

29-åriga Kajsa Borgnäs togs på bar gärning med att ta med sig böcker ut ur Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan i Stockholm. Problemet var att hon tagit bort prislapparna och inte betalt dem. Värdet av böckerna uppstiger till 1600 kronor, alltså 600 kronor mer än gränsen för snatteri. Det betyder således stöld. Hon erkände utan omsvep […]

 

Ny skandal drabbar Mexicos fotboll

Posted By Peo Lekare on June 28th, 2011

http://www.lekare.se/?p=161

Idag blev 8 spelare i Mexicos U22-landslag hemskickade från Argentina, där de skulle spela Copa America mot storheter som bland andra Argentina och Brasilien. Bland dem Giovanni dos Santos lillebror, Jonathan dos Santos (bilden). Det är knappt två veckor sedan 5 spelare i seniorlandslaget blev hemskickade från USA där de spelade Copa Oro. Den förra gången för att de presenterade positiva dopingprov. Denna gång för att de bjudit in prostituerade till hotellet.

Nu hade väl den här skandalen kunnat passera obemärkt, om det inte vore så att flera av spelarna blev bestulna på pengar, datorer och mobiltelefoner av de här prostituerade kvinnorna. Ett av ljushuvuden valde att polisanmäla händelsen – vilket uppdagade olika videosekvenser från övervakningskameror som i sin tur pekade ut spelarna som köpare av prostituerade…

Att de inte lär sig. Mexico skickade ett U22-landslag att tävla mot de stora grabbarna. Varför vet jag inte, men det lär inte bli lättare när 1/3 av laget måste ersättas med ett gäng ungdomar till. Pinsamt, Mexico.

DN, Aftonbladet, Expressen, SVD

Tags:

Similar Posts
Posted in Uncategorized

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.