splash
Välkommen
Min högst personliga blogg med högst personliga värderingar. Kommentera gärna mina inlägg!
Posted By Peo Lekare on November 22nd, 2011

http://www.lekare.se/?p=172

29-åriga Kajsa Borgnäs togs på bar gärning med att ta med sig böcker ut ur Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan i Stockholm. Problemet var att hon tagit bort prislapparna och inte betalt dem. Värdet av böckerna uppstiger till 1600 kronor, alltså 600 kronor mer än gränsen för snatteri. Det betyder således stöld. Hon erkände utan omsvep […]

 

SVT blir av med OS?

Posted By Peo Lekare on June 16th, 2011

http://www.lekare.se/?p=158

Det går rykten idag om att MTG får OS 2014 (Sachi) och 2016 (Rio de Janeiro) och att SVT inte kunnat matcha deras bud. Det är väl helt normalt och är inte – som många verkar tycka – en “mänsklig rättighet” att kunna se OS på öppna kanaler.

Jag tvivlar visserligen på MTGs möjligheter att göra något bra av dessa sportevenemang, speciellt med den typen av bevakning som kommer att krävas. Men tyvärr är det ju så att IOK är snikna, inte intresserade av att ha så stor publik som möjligt och inte bryr sig egentligen om hur återväxten i tv-tittandet sker – eller ens om det sker.

IOK är en kommersiell organisation, mycket likt FIFA som är toppstyrd utan någon direkt insyn från idrottsmännen som deltar. Pierre de Coubertin skulle förmodligen vända sig i sin grav då nu OS INTE kommer att vara tillgängligt för den stora majoriteten.

DN, Aftonbladet, Expressen, SVD

Tags:

Similar Posts
Posted in Nyheter, Politik

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.