splash
Välkommen
Min högst personliga blogg med högst personliga värderingar. Kommentera gärna mina inlägg!
Posted By Peo Lekare on November 22nd, 2011

http://www.lekare.se/?p=172

29-åriga Kajsa Borgnäs togs på bar gärning med att ta med sig böcker ut ur Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan i Stockholm. Problemet var att hon tagit bort prislapparna och inte betalt dem. Värdet av böckerna uppstiger till 1600 kronor, alltså 600 kronor mer än gränsen för snatteri. Det betyder således stöld. Hon erkände utan omsvep […]

 

Halva mexikanska laget dopade – och de kan fortfarande inte spela

Posted By Peo Lekare on June 9th, 2011

http://www.lekare.se/?p=149

Idag blev 5 spelare kickade från Mexikanska landslaget. De hade för höga värden av Clenbuterol – som det heter på engelska – i blodet. Betyder att de antingen är belgiska stortjurar eller är dopade. Alberto Contador – som ju följt i Lance Armstrongs fotsteg (i alla avseenden, verkar det som) – blev tagen för det för något år sedan och hävdade att det berodde på en rejält tilltagen middag en kväll. Mycket kött.

För att kunna påvisa Clenbuterol i urinen och hävda på ett köttintag måste man ha ätit flera kilo av köttet i fråga – något som ju inte är troligt. Jobbigt för både Contador och Ochoa – och alla som “inte” var med.

DN, SVD, Expressen, Aftonbladet

Till saken hör att jag är Svensk-Mexikan och vill gärna att Mexico klarar sig bra i alla sina matcher… men det är pinsamt när halva laget dopar sig…

Tags:

Similar Posts

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.