splash
Välkommen
Min högst personliga blogg med högst personliga värderingar. Kommentera gärna mina inlägg!
Posted By Peo Lekare on November 22nd, 2011

http://www.lekare.se/?p=172

29-åriga Kajsa Borgnäs togs på bar gärning med att ta med sig böcker ut ur Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan i Stockholm. Problemet var att hon tagit bort prislapparna och inte betalt dem. Värdet av böckerna uppstiger till 1600 kronor, alltså 600 kronor mer än gränsen för snatteri. Det betyder således stöld. Hon erkände utan omsvep […]

 

Barcelonas budget inför nästa säsong: 400 miljoner

Posted By Peo Lekare on June 8th, 2011

http://www.lekare.se/?p=146

… jag menar… hur ska andra lag kunna konkurrera? 400 miljoner är väl mer än vad hela Allsvenskan är värd? Sjuka mängder pengar inom fotbollen. Och då är det kanske inte så konstigt att det blir ett tillhåll för korruption. Blatter, Platini och alla andra har fickorna fulla med pengar – och mer vill de ha

DN, Aftonbladet, Expressen

Similar Posts
Posted in Nyheter

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.