splash
Välkommen
Min högst personliga blogg med högst personliga värderingar. Kommentera gärna mina inlägg!
Posted By Peo Lekare on November 22nd, 2011

http://www.lekare.se/?p=172

29-åriga Kajsa Borgnäs togs på bar gärning med att ta med sig böcker ut ur Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan i Stockholm. Problemet var att hon tagit bort prislapparna och inte betalt dem. Värdet av böckerna uppstiger till 1600 kronor, alltså 600 kronor mer än gränsen för snatteri. Det betyder således stöld. Hon erkände utan omsvep […]

 

DSK nekar – men hur är bevisningen?

Posted By Peo Lekare on June 5th, 2011

http://www.lekare.se/?p=137

Enligt DN kommer Dominique Strauss-Kahn neka till anklagelserna gällande våldtäktsförsök. Det kanske är naturligt, men enligt läckt information som publicerats överallt har man lyckats säkra DNA-spår i hotellrummet – relaterat till semen som den stackars städerskan spottat ut enligt också läckt information. Mycket läckor här och där. :)

Blir intressant att se hur den här filuren klarar sig. Jag är (som de flesta andra) av åsikten att man ska förmodas vara oskyldig till det man bevisats vara skyldig, men om man bara ser på det som läckts till media, är det inte troligt att det här är en komplott från Sarkozy, som DSK vill göra gällande.

Similar Posts
Posted in Galningar, Nyheter

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.